DOPUST... čas za sveže ideje

Nekateri se na dopust odpravijo na morje, spet drugi v hribe, nekateri dopust preživijo zelo aktivno, drugi potrebujejo počitek in mir…

Ob hitrem tempu, kakršnega dandanes narekuje življenje nam dopust oziroma počitnice pridejo še kako prav. To je čas, ko si vzamemo čas zase in si napolnimo baterije. Nekateri se na dopust odpravijo na morje, spet drugi v hribe, nekateri dopust preživijo zelo aktivno, drugi potrebujejo počitek in mir… Včasih pa so tudi dopustniški dnevi pravi čas za razmislek o prenovi stanovanja.

Takrat namreč nismo obremenjeni z službenimi skrbmi in si lahko zbistrimo misli, takrat se nam porodi tudi kakšna dobra ideja. Preberemo si lahko kakšno revijo o opremljanju stanovanja in spoznamo smernice, ki jih narekujejo sodobni trendi. Prenova stanovanja se ne dogaja tako pogosto, zato je dobro tehtno razmisliti o elementih katere bomo vključili v svoje prostore in z njimi osvežili dom.

Če imamo počitniško hišico, kjer se zadržujemo v počitniških dneh, je prav tako pomembno, da se tam počutimo čim lepše, za to poskrbi tudi premišljeno izbrana oprema. Ker se počitniške hišice že po gradnji razlikujejo od kraja do kraja, je prav , da se tudi notranjost in oprema. Če imamo vikend na deželi oziroma v hribih, bo bolj skladno, če tudi notranjost opremimo v podeželskem slogu.
Tukaj uporabimo čimbolj naravne materiale toplih barv v kombinaciji z lesom. Za vikend ob morju sta tako oblika, kot oprema hišice zasnovani v bolj ravnih in gladkih linijah. Tukaj se lahko poigramo z elementi mornarskih vzorcev in svežih barv.

Kadar stanovanje oziroma hišo opremljamo povsem na novo, je še toliko bolj pomembno, da so elementi usklajeni med sabo. Če se nam zdi, da se sami nekako ne moremo zamisliti, kako bi opremili stanovanje, je mogoče pametno, da pokličemo strokovnjaka, da nam pomaga oblikovati neko sliko tako z funkcionalnega kot estetskega vidika. Vsekakor pa so na prvem mestu naše želje, strokovnjak nam pomaga na eleganten način zaključiti celoto.

Če pa se nam zdi, da sami najbolje vemo s katerimi elementi opremiti stanovanje, lahko vseeno malo pobrskamo po internetnih straneh ali vsaj prelistamo kakšno revijo o opremljanju, kjer se nam kaj hitro utrne kakšna nova ideja, na katero smo ponavadi ponosni, sploh, če jo še z nekaj svoje domiselnosti uporabimo v svojem stanovanju. Ob vsem tem je pomemben tudi dober ponudnik, ki bo prisluhnil našim željam.

Vsekakor je bolje, da izberemo takega, ki nam bo nudil čimveč izdelkov na enem mestu, da nam ne bo potrebno izgubljati časa in še lažje bomo uskladili elemente tako barvno, kot stilno. Pa tudi beseda izkušenega prodajalca bo dobrodošla, saj lahko na podlagi izkušenj strokovno svetuje in pomaga rešiti kakšen tehnični problem, kateri nam je predstavljal zadrego.

Oblikovalka Tanja Žakelj Kosmač, Pohištvo Žakelj d.o.o.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu