Oblazinjene klopi


Oblazinjene klopi Žakelj so dobra rešitev za jedilnice v kotnem prostoru, saj oblazinjena klop nudi precej več uporabne površine, kot jedilni stoli.

Oblazinjena klop je lahko na kovinskih, lesenih ali tepeciranih nogah. Lesene noge so iz bukovega lesa (luženo na natur, oreh, wenge ali češnja). V kolikor je oblazinjena klop na tapeciranih nogah je oblazinjenje na nogah isto kot na preostalem delu oblazinjene klopi.

Tako kot ostali program Žakelj ima tudi oblazinjena klop širok razpon standardnih elementov, se pa seveda lahko dimenzijsko prilagodi prostoru uporabnika.

Kot najbolj primeren material za oblazinjeno klop je usnje ali mikrotkanina, predvsem zaradi enostavnega vzdrževanje in čiščenja, primerne pa so tudi določene tkanine, ki imajo aqua clean zaščito, kar pomeni da madeži ostanejo na površju tkanine in jih je tako enostavnejše odstraniti.
Pogosto je sedežna garnitura in oblazinjena klop v istem prostoru in zaradi lepše usklajenosti lahko klop izdelamo iz istega materiala kot sedežno garnituro ter uporabimo isti les oziroma kovinske elemente.

Oblazinjena klop je zaradi udobnosti in dobrega izkoristka prostora primerna tudi za čakalnice, predsobe ter različne poslovne prostore.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu