DIMENZIJE: 298X175cm
MATERIAL: T3 tkanina boljše kakovosti: SIGMA 10

OPIS:
Sedežna garnitura Life LUX je mehkejši model sedežne garniture in je odlična za razvajanje. Sestav v odprodaji je sestavljen iz dvoseda in ležalnika. Dvosed nudi udobno sedenje, ležalnik pa prostorno ležalno površino. Life Lux je izdelan iz tkanine boljše kakovosti. Stoji na 14cm nogicah v črni strukturni barvi in deluje izredno svobodno in prostorno, ter omogoča tudi enostavno čiščenje tal pod sedežno garnituro.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture Life LUXDIMENZIJE: 140x340cm
MATERIAL: Tkanina t3 -višja kakovost tkanina JAC WOW 608

OPIS:
Svobodne oblike, udobne blazine in prostorne sedalne površine so glavni aduti sedežne garniture Street. Sedežna garnitura je izdelana iz tkanine, ki je zelo prijetna na otip. Naslonske blazine so premične in jih lahko poljubno nastavite kjer koli ali jih odstrnite v primeru potrebe po ležišču.
Sedežna garnitura stoji na 8cm lesenem podstavku, ki je pomaknjen navznoter, kar sedežni daje občutek lebdenja. Street se ponaša z zelo udobnim in mehkih sediščem in je odlična rešitev za tiste, ki iščete mehkobo.
DIMENZIJE: 165x255cm
MATERIAL: t4 - tkanina boljše kakovosti, obdelana z aqua clean nanosom za enostavno čiščenje; NAOMI 324

OPIS:
Ozke in tanke linije a hkrati udobne sedežne in naslonske blazine z valovitim izgledom. Sedežna garnitura Toscana preprosto navduši. Kvalitetno polnjene sedežne blazine nam nudijo zares udobno sedenje. Sedežna garnitura Toscana je izdelana iz tkanine pastelno roza barve, ki je izredno topla in prijetna barva. Ledvene blazinice nudijo optimalno podporo ledvnenemu delu, služijo tudi kot okrasne blazinice ali kot podpora glavi pri ležanju.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture ToscanaDIMENZIJE: 290x235cm
MATERIAL: Tkanina t4 - ANDANTE 15 - tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 305 x 240cm + 2 x vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 AQUA CLEAN: MINERVA 156 in blazine KEOPS 248

OPIS:
Sedežna ima vgrajeno kvalitetno izvlečno ležišče in prostoren izvlečni predal.

Oglejte si več fotografij sedežne z ležiščem in predalomDIMENZIJE: 175 x 320cm. 2 x motorni relax sedež. 1 x električni vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 - LINOVA 62

OPIS:
Sedežna Crocus je več kot izdealna za uživanje. Relax funkcije in stopenjsko nastavljive blazine.

Oglejte si več fotografij in video z mehanizmi


Električni mehanizmi za premik v relax in nastavitev vzglavnika. Vse s pomočjo tipke med sedežema.


DIMENZIJE: 200x300cm + predal + ležišče + vzglavnik
MATERIAL: t2 -tkanina srednje kakovosti: osnova: Kabal 9903, naslonske blazine: Aquarel 3372

OPIS:
Sedežna garnitura Napoli je izredno uporabna in vsestranska. Ima prostorno ležišče za dve osebi. Ležišče je izdelano na osnovi vzmetnice zato se lahko uporablja za vsakovnedno spanje. Vsebuje tudi prostoren predal, ter premični vzglavnik ki nudi optimalno podporo vratu in glavi.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture NapoliDIMENZIJE: 125x65x30cm
MATERIAL: LES: MASIVA BUKEV, barvano na wenge barvo. Steklena plošča

OPIS:
Klubska miza TWO je izdelana iz masivnega bukovega lesa, barvanega na wenge (temno rjavo barvo). Miza ima stekleno ploščo in je dimenzij 125x65cm, višina mize je 30cm. Je izredno kakovostna miza, vendar ni več v proizvodnem programu. Na zalogi imamo cc 5 miz. Znižana cena velja do odpordaje zalog


DIMENZIJE: 263cm (polica 40 + stranica 14 + trosed 195 +stranica 14cm)
MATERIAL: u9 - usnje višje kakovosti EMOTION 216304

OPIS:
Sedežna garnitura Topaz s karakterjem zapolni vsak bivalnik prostor. Naslonski del lepo podpre ledveni in hrbtni del. Sedežna grt stoji na kovinskih nogicah in deluje izredno zračno in prostorno. Trosed je izdelan iz usnja višje kakovosti, ki omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, ter usnje je material ki ima najdaljšo življenjsko dobo. Usnje Emotion iz katerega je izdelan je trosed je izredno mehko in udobno, ter usnje zaradi obdelave ni hladno in nudi prijeten občutek.
Topaz je v celoti izdelan iz masivnega ogrodja in ojačan z kovisnkimi vzmetni ter elastičnimi trakovi v naslonjalu.

Oglejte si več fotografij zofe TopazDIMENZIJE: dolžina 220cm, globina 100cm
MATERIAL: u8 - usnje boljše kakovosti: GHIBLI SMOKE

OPIS:
Dvosed Cardiff z nastavljivima vzglavnikoma nudi popolno udobje. Dvosed je kakovostno vzmeten in nekoliko trši. Izdelan je iz usnja boljše kakovosti, ki je enostaven za vzdževanje in ima dolgo življenjsko dobo

Oglejte si več fotografij zofe CardiffDIMENZIJE: 190x320cm
MATERIAL: T4 - tkanina višje kakovosti MINERVA 13

OPIS:
Uglajena in udobna Lucina kliče po počitku na njej. Lepo zaobljne kovinske noge in tanek eleganten podstavek so zares dobra podlaga za pravo sedežno garnituro.
Naslonske blazine so v višini vzglavja stopenjsko nastavljive, tako da si lahko prirpavimo pravo pozicijo za počivanje.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture LucinaDIMENZIJE: 180 x 220cm
MATERIAL: Usnje U8 - usnje višje kakovosti - GHIBLI SESAMO

OPIS:
Oblazinjena klop Bora je izdelana iz usnja višje kakovosti. Usnje je zaradi svoje obdelave izredno mehko in prijetno na otip. Usnje zaradi svoje kakovosti tudi ni hladno, kar za uporabnika pomeni udobnejši občutek sedenja. Klop Bora je v osnovi namenjena jedilnicam, se pa lahko uporabi tudi v poslovnih prostorah, čakalnicah.

Oglejte si več fotografij oblazinjene klopi BoraDIMENZIJE: 85x85cm
MATERIAL: Tkanina srednje kakovosti v barvni smetane

OPIS:
Mehka in udobna blazina velikosti 85x85cm je primerna kot udobno sedišče. Položena je lahko direktno na tla. Blazina je zaradi udobnosti primerna tudi za hišne ljubljenjčke.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 310x215cm + klop 130x65cm + vzglavnik
MATERIAL: Tkanina T4- tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo OTARU 213

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 100x100cm
MATERIAL: Tkanina višje kakovosti Maestrale (turkizna)

OPIS:
Mehka in udobna blazina velikosti 100x100cm je primerna kot udobno sedišče. Položena je lahko direktno na tla. Tkanina Maestrale iz katere je blazine izdelana je izredno gosta, trpežna in enostavna za vzdrževanje. Blazina je zaradi udobnosti primerna tudi za hišne ljubljenjčke.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 50x50cm, višina 43cm
MATERIAL: Tkanina srednje kakovosti SPIRIT 69

OPIS:
Tabure Solo velikosti 50x50cm je primeren kot samostojni sedež in ga lahko postavimo v katerikoli prostor. Predsobo, spalnico, otroško sobo, dnevno sobo. Nudi udobno sedišče, višina tabureja je 43cm

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 65x65cm
MATERIAL: Tkanina boljše kakovosti, FLAVIA 14 (obdelana z aqua clean obdelavo za lažje vzdrževanje)

OPIS:
Tabure velkosti 65x65cm nudi uporabno in kakovostno sedalno površino. Tabure je izdelan iz tkanine boljše kakovosti, ki se enostavno čisti. Pri takšnih tkaninan tudi svetlejša barva ni ovira.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: globina 85cm, širina 86cm, višina 87cm
MATERIAL: Tkanina boljše kakovosti, LOUVRE ROSELLA 10

OPIS:
Fotelj LUN izdelan iz tkanine boljše kakovosti nudi gosposko udobje. Notranja širina fotelja je 70cm. kar omogoča dovolj prostora za udobno namestitev. Zraven fotelja sta vključeni dve blazini ki nudita oporo hrbtu ali stranskemu delu.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 190x275cm + 2x vzglavnik + 1x relax + 1x nastavljiv ležalnik in rokonaslon
MATERIAL: u9 - usnje višje kakovosti BOXLAND 7280

OPIS:
Sedežna garnitura Panama očara z svojo prostornostjo in udobnostjo. S funkcijo relax menanizma nudi popolno razvajanje. Ležalnik ima nastavljiv naslon, prav tako ima vključene nastavljive vzglavnike. Sedežna garnitura je izdelana iz usnja boljše kakovosti v barvi papaye. Usnje je izredno mehko in voljno in zaradi tega zelo prijetno na dotik.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 303 x 200cm
MATERIAL: T4 – tkanina višje kakovosti NAOMI 213 - AquaClean

OPIS:
Sedežna CAVAN ima stopenjsko nastavljivo hrbtišče. Vse naslone lahko stopenjsko nastavimo na poljubno pozicijo. Sedežna je dvignjena na 16cm kovinskih nogah.


DIMENZIJE: 204x 136 cm + miza 68 x 68 cm
MATERIAL: TKANINA - LILIUM 701/LILIUM 6

OPIS:
Kotna postavitev sedežne Nubo, ki je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki daje bolj zračni videz oblazinjenega elementa. Premična miza pa služi kot odlična odlagalna površina. Visoke noge pa omogočajo enostano čiščenje prostora pod sedežno.


DIMENZIJE: 310 x 272cm vključuje:
- 2x mehanski relax
- 1x motorna relax funkcija
- 3x nagibni vzglavnik
MATERIAL: Usnje U9 - usnje najvišje kakovosti - SUAVE FANGO

OPIS:
Sedežna garnitura Rocco na najboljši način združuje oblikovno dovršenost in visoko raven udobja. Njena posebnost je nadgradnja s kvalitetnim relax-mehanizmom, ki ob enostavni uporabi posamezni sedalni del spremeni v udoben naslonjač.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture RoccoDIMENZIJE: 267x190cm + 2x vzglavnik 78cm + 1x motorni relax + 1x mehanski relax
MATERIAL: U9 - usnje najvišje kakovosti

OPIS:
Združuje dovršeno obliko zaobljenih linij, zračnost odprtih delov ter funkcionalnost sedežnih in naslonskih delov. V oba sedežna elementa sta vgrajeni relax funkciji (1x motorna, 1x mehanska) z vzglavnikom kar omogoča vrhunsko sedenje ali ležanje


DIMENZIJE: 172x 202cm + MIZA 68X68cm
MATERIAL: Tkanina: FORTIS 35

OPIS:
Nubo je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki. Idealno za čiščenje pod sedežno in bolj zračen videz samega oblazinjenega elementa.


DIMENZIJE: dimenzija postelja 160x200cm (zunanje dimenzije 170x210cm)
MATERIAL: t1 +- umetno usnje IDAHO 01

OPIS:
Oblazinjena postalja Bianca Box je izredno prijetna in uporabniku prijazna. Postelja vsebuje prostoren predal za shranjevanje lažjih predmetov. Je v celoti oblazinjena in nima nobenih ostrih robov. Vsebuje 2x letvneno dno 80x200cm. Vzmetnica ni vključena v ceni


DIMENZIJE: 255 x 315cm
MATERIAL: Tkanina T4: ANDANTE 02 - Aquaclean tkanina

OPIS:
Sedežna garnitura Feel bo kot središčni pohištveni element s svojim polnim, a hkrati lebdečim izgledom in s kvalitetnim udobjem na pravi način zapolnil vsak večji bivalni prostor in navdušil predvsem uporabnike, ki so mladi po srcu.

Garnitura Feel pooseblja občutek udobja. Njen zaščitni znak so enostavno nastavljivi hrbtni nasloni in večnamenski prilagodljiv rokonaslon, ki se lahko ob prijetnem poležavanju na prostornem in kvalitetno vzmetenem sedišču uporabi tudi kot vzglavnik. Sedežna garnitura je izdelana iz tkanine boljše kakovosti, obdelana z aqua clean nanosom za lažje čiščenje in vzdrževanje. Sedežna stoji na 12cm nogah v obliki sani, višina nog je primerna tudi za robotski sesalec.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture FeelDIMENZIJE: počivalnik + vzglavnik
MATERIAL: u7 - usnje srednje kakovosti SAMOA MILK

OPIS:
Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.


DIMENZIJE: Počivalnik + vzglavnik z mehanskim nagibom
MATERIAL: u9 - usnje najvišje kakovosti EMOTION 30284

OPIS:
Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu