DIMENZIJE: 263cm (polica 40 + stranica 14 + trosed 195 +stranica 14cm)
MATERIAL: u9 - usnje višje kakovosti EMOTION 216304

OPIS:
Sedežna garnitura Topaz s karakterjem zapolni vsak bivalnik prostor. Naslonski del lepo podpre ledveni in hrbtni del. Sedežna grt stoji na kovinskih nogicah in deluje izredno zračno in prostorno. Trosed je izdelan iz usnja višje kakovosti, ki omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, ter usnje je material ki ima najdaljšo življenjsko dobo. Usnje Emotion iz katerega je izdelan je trosed je izredno mehko in udobno, ter usnje zaradi obdelave ni hladno in nudi prijeten občutek.
Topaz je v celoti izdelan iz masivnega ogrodja in ojačan z kovisnkimi vzmetni ter elastičnimi trakovi v naslonjalu.

Oglejte si več fotografij zofe TopazDIMENZIJE: 175 x 320cm. 2 x motorni relax sedež. 1 x električni vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 - LINOVA 62

OPIS:
Sedežna Crocus je več kot izdealna za uživanje. Relax funkcije in stopenjsko nastavljive blazine.

Oglejte si več fotografij in video z mehanizmi


Električni mehanizmi za premik v relax in nastavitev vzglavnika. Vse s pomočjo tipke med sedežema.


DIMENZIJE: 165x255cm
MATERIAL: t4 - tkanina najvišje kakovosti ; NAOMI 324

OPIS:
Ozke in tanke linije a hkrati udobne sedežne in naslonske blazine z valovitim izgledom. Sedežna garnitura Toscana preprosto navduši. Kvalitetno polnjene sedežne blazine nam nudijo zares udobno sedenje.


DIMENZIJE: 290x235cm
MATERIAL: Tkanina t4 - ANDANTE 15 - tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 305 x 240cm + 2 x vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 AQUA CLEAN: MINERVA 156 in blazine KEOPS 248

OPIS:
Sedežna ima vgrajeno kvalitetno izvlečno ležišče in prostoren izvlečni predal.

Oglejte si več fotografij sedežne z ležiščem in predalomDIMENZIJE: 200x300cm + predal + ležišče + vzglavnik
MATERIAL: t2 -tkanina srednje kakovosti: osnova: Kabal 9903, naslonske blazine: Aquarel 3372

OPIS:
Sedežna garnitura Napoli je izredno uporabna in vsestranska. Ima prostorno ležišče za dve osebi. Ležišče je izdelano na osnovi vzmetnice zato se lahko uporablja za vsakovnedno spanje. Vsebuje tudi prostoren predal, ter premični vzglavnik ki nudi optimalno podporo vratu in glavi.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture NapoliDIMENZIJE: 255x165cm z ležiščem in premičnim vzglavnikom
MATERIAL: T2 - tkanina srednje kakovosti Rugana

OPIS:
Sedežna garnitura Lima z mehkimi in udobnimi blazinami je idealna za razvajanje. Pomožno ležišče, ki ga lahko izvlečemo izpod sedišča nam poveča ležalno površino ali pa je kot dodatek za noge, da je sedenje oziroma poležavanje še prijetnejše. Premični tabure lahko uporabimo kot dodatni sedež ali kot podaljšek sedežne garniture.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture LimaDIMENZIJE: 190x320cm
MATERIAL: T4 - tkanina višje kakovosti MINERVA 13

OPIS:
Uglajena in udobna Lucina kliče po počitku na njej. Lepo zaobljne kovinske noge in tanek eleganten podstavek so zares dobra podlaga za pravo sedežno garnituro.
Naslonske blazine so v višini vzglavja stopenjsko nastavljive, tako da si lahko prirpavimo pravo pozicijo za počivanje.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture LucinaDIMENZIJE: 180 x 220cm
MATERIAL: Usnje U8 - usnje višje kakovosti - GHIBLI SESAMO

OPIS:
Oblazinjena klop Bora je izdelana iz usnja višje kakovosti. Usnje je zaradi svoje obdelave izredno mehko in prijetno na otip. Usnje zaradi svoje kakovosti tudi ni hladno, kar za uporabnika pomeni udobnejši občutek sedenja. Klop Bora je v osnovi namenjena jedilnicam, se pa lahko uporabi tudi v poslovnih prostorah, čakalnicah.

Oglejte si več fotografij oblazinjene klopi BoraDIMENZIJE: 85x85cm
MATERIAL: Tkanina srednje kakovosti v barvni smetane

OPIS:
Mehka in udobna blazina velikosti 85x85cm je primerna kot udobno sedišče. Položena je lahko direktno na tla. Blazina je zaradi udobnosti primerna tudi za hišne ljubljenjčke.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 245x300cm
MATERIAL: U9 - usnje najvišje kakovosti, EMOTION 253024

OPIS:
Sedežna garnitura Cardiff z mogočnimi potezami nudi vrhunsko udobje. Širok ležalnik omogoča ležerno uporabo sedežne garniture. Vzglavniki so na vseh naslonjalih nastavljivi in jih lahko nastavimo na poljubno pozicijo. Ko so vzglavniki spuščeni je višina naslonjala 85cm, ko so nastavljeni na najvišjo pozicio je višina naslonjala 100cm. So odlična podpora vratu in glavi.


DIMENZIJE: 310x215cm + klop 130x65cm + vzglavnik
MATERIAL: Tkanina T4- tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo OTARU 213

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 270x195cm + ležišče + predal + vzglavnik
MATERIAL: T2 - tkanina srednje kakovosti YUCATAN 07

OPIS:
Sedežna garnitura Life LE je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine. Nadgrajena izvedba z raztegljivim ležiščem in vdelanim predalom predstavlja idealno rešitev ob nenapovedanem obisku prijateljev.


DIMENZIJE: 100x100cm
MATERIAL: Tkanina višje kakovosti Maestrale (turkizna)

OPIS:
Mehka in udobna blazina velikosti 100x100cm je primerna kot udobno sedišče. Položena je lahko direktno na tla. Tkanina Maestrale iz katere je blazine izdelana je izredno gosta, trpežna in enostavna za vzdrževanje. Blazina je zaradi udobnosti primerna tudi za hišne ljubljenjčke.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 50x50cm, višina 43cm
MATERIAL: Tkanina srednje kakovosti SPIRIT 69

OPIS:
Tabure Solo velikosti 50x50cm je primeren kot samostojni sedež in ga lahko postavimo v katerikoli prostor. Predsobo, spalnico, otroško sobo, dnevno sobo. Nudi udobno sedišče, višina tabureja je 43cm

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 65x65cm
MATERIAL: Tkanina boljše kakovosti, FLAVIA 14 (obdelana z aqua clean obdelavo za lažje vzdrževanje)

OPIS:
Tabure velkosti 65x65cm nudi uporabno in kakovostno sedalno površino. Tabure je izdelan iz tkanine boljše kakovosti, ki se enostavno čisti. Pri takšnih tkaninan tudi svetlejša barva ni ovira.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: globina 85cm, širina 86cm, višina 87cm
MATERIAL: Tkanina boljše kakovosti, LOUVRE ROSELLA 10

OPIS:
Fotelj LUN izdelan iz tkanine boljše kakovosti nudi gosposko udobje. Notranja širina fotelja je 70cm. kar omogoča dovolj prostora za udobno namestitev. Zraven fotelja sta vključeni dve blazini ki nudita oporo hrbtu ali stranskemu delu.

Oglejte si več fotografijDIMENZIJE: 303 x 200cm
MATERIAL: T4 – tkanina višje kakovosti NAOMI 213 - AquaClean

OPIS:
Sedežna CAVAN ima stopenjsko nastavljivo hrbtišče. Vse naslone lahko stopenjsko nastavimo na poljubno pozicijo. Sedežna je dvignjena na 16cm kovinskih nogah.


DIMENZIJE: 293 x 220cm
MATERIAL: Usnje U8 - GHIBLI FOSSIL

OPIS:
Sedežna Cabana z električnim pomikom sedeža na dvosedu. Posamezno lahko s tipko sedež na dvosedu pomaknemo za 25cm naprej. Stopenjsko nastavljivi vzglavniki za maksimalno udobje.


DIMENZIJE: 204x 136 cm + miza 68 x 68 cm
MATERIAL: TKANINA - LILIUM 701/LILIUM 6

OPIS:
Kotna postavitev sedežne Nubo, ki je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki daje bolj zračni videz oblazinjenega elementa. Premična miza pa služi kot odlična odlagalna površina. Visoke noge pa omogočajo enostano čiščenje prostora pod sedežno.


DIMENZIJE: 310 x 272cm vključuje:
- 2x mehanski relax
- 1x motorna relax funkcija
- 3x nagibni vzglavnik
MATERIAL: Usnje U9 - usnje najvišje kakovosti - SUAVE FANGO

OPIS:
Sedežna garnitura Rocco na najboljši način združuje oblikovno dovršenost in visoko raven udobja. Njena posebnost je nadgradnja s kvalitetnim relax-mehanizmom, ki ob enostavni uporabi posamezni sedalni del spremeni v udoben naslonjač.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture RoccoDIMENZIJE: 267x190cm + 2x vzglavnik 78cm + 1x motorni relax + 1x mehanski relax
MATERIAL: U9 - usnje najvišje kakovosti

OPIS:
Združuje dovršeno obliko zaobljenih linij, zračnost odprtih delov ter funkcionalnost sedežnih in naslonskih delov. V oba sedežna elementa sta vgrajeni relax funkciji (1x motorna, 1x mehanska) z vzglavnikom kar omogoča vrhunsko sedenje ali ležanje


DIMENZIJE: 279 x 200 + premični tabure 65x85cm
MATERIAL: RUGANA 24

OPIS:
Sedežna garnitura Lima z mehkimi in udobnimi blazinami je idealna za razvajanje. Pomožno ležišče, ki ga lahko izvlečemo izpod sedišča nam poveča ležalno površino ali pa je kot dodatek za noge, da je sedenje oziroma poležavanje še prijetnejše. Premični tabure lahko uporabimo kot dodatni sedež ali kot podaljšek sedežne garniture.


DIMENZIJE: 290 x 210cm vključuje:
- 1x vzglavnik
MATERIAL: Tkanina T3 - tkanina višje kakovosti: PRINCES 10 in PRINCES 4

OPIS:
Sedežna garnitura Venezia s svojimi ravnimi linijami pravilno zapolni vsak bivalni prostor. Njeno kvalitetno vzmetenje je zagotovilo za udobno in pravilno sedenje.

Navdušila bo vse tiste, ki želijo svoj bivalni prostor zapolniti s preprostim a kvalitetnim udobjem.


DIMENZIJE: 2 x enosed 68cm in 1x miza 68 x 68cm
MATERIAL: Tkanina T2 - FORTIS 35

OPIS:
Zofa Nubo je namenjena za opremo poslovnih prostorov, čakalnic, predsob v stanovanju ter za prostore, kjer želimo združiti funkcionalnost in preprost a moderen izgled.

Nubo je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki. Idealno za čiščenje pod sedežno in bolj zračen videz samega oblazinjenega elementa.

Elemente lahko sestavimo v kotno postavitev ali jih imamo razporejene posamezno. Posebnost modela NUBO je tudi miza, ki jo lahko uporabimo kot kotni element ali kot klubsko mizico.


DIMENZIJE: 172x 202cm + MIZA 68X68cm
MATERIAL: Tkanina: FORTIS 35

OPIS:
Nubo je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki. Idealno za čiščenje pod sedežno in bolj zračen videz samega oblazinjenega elementa.


DIMENZIJE: 255 x 315cm
MATERIAL: Tkanina T4: ANDANTE 02 - Aquaclean tkanina

OPIS:
Sedežna garnitura Feel bo kot središčni pohištveni element s svojim polnim, a hkrati lebdečim izgledom in s kvalitetnim udobjem na pravi način zapolnil vsak večji bivalni prostor in navdušil predvsem uporabnike, ki so mladi po srcu.

Garnitura Feel pooseblja občutek udobja. Njen zaščitni znak so enostavno nastavljivi hrbtni nasloni in večnamenski prilagodljiv rokonaslon, ki se lahko ob prijetnem poležavanju na prostornem in kvalitetno vzmetenem sedišču uporabi tudi kot vzglavnik.


DIMENZIJE: 271x215cm z izvlečnim sedežem in vzglavnikom 90cm!
MATERIAL: Usnje U8- PACIFIK ICE

OPIS:
Sedežna garnitura Nepal prostor napolni z eleganco. Ponuja široke sedalne in ležalne površine, ki kar vabijo k pravilnemu in udobnemu sedenju ter brezskrbnemu poležavanju. Sedežna garnitura ima vgrajen izvlečni sedež, kjer se globina sedeža pošira iz 60cm na 82cm.


DIMENZIJE: Počivalnik + vzglavnik z mehanskim nagibom
MATERIAL: u9 - usnje najvišje kakovosti EMOTION 30284

OPIS:
Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.

Kontakt i trgovine

Imate pitanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Žakelj program jasno je prikazan u našim prodajnim salonima te na odabranim prodajnim mjestima


Vidi trgovine Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu