Nasvet kako načrtovati novo sedežno garnituro

Ko pri novogradnji ali pri prenovi stanovanja pridemo do faze, ko imamo pred sabo prazen prostor oziroma dnevno sobo se moramo pravilno odločiti kakšno velikost in obliko sedežne garniture bomo bomo umestili v ta prostor.

Prazna dnevna soba čaka na sedežno Žakelj

več o načrtovanju

Kakšno sedežno garnituro izbrati

Sedežna garnitura je trajni nakup, zato je pravilna izbira pomembna in praviloma traja dalj časa, saj mora izdelek uporabnika zadovoljiti v vseh pogledih - udobje, izgled, kakovost, usklajenost z bivalnim prostorom in cena. Prav je, da sedežno garnituro v salonu preizkusite na način kot jo nameravate uporabljati doma.

Če doma ležite, se nanjo uležete in jo preizkusite v vseh položajih. Nanjo se usedite in preizkusite delovanje njenih dodatnih funkcij.

Sedežna garnitura Life

preberi več o izbiri

Pogosta vprašanja in odgovori

Se vam postavljajo različna vprašanja pri iskanju in kasneje naročilu sedežne garniture, oblazinjene postelje ali drugega oblazinjenega elementa?

Vprašanja in odgovori za načrtovanje  vaše nove sedežne garniture odgovori in vprašanja

Sivo modra nagubana tkanina za sedežno garnituro

Vsak oblazinjen izdelek oziroma sedežna garnitura iz programa Žakelj se lahko izdela v poljubnem materialu. Izbirate lahko med usnjem, enobarvnimi tkaninami in tkaninami, ki so lahko različno tkane oziroma so si različne pod mehkobi, tkanju, barvah.

Vsi zgoraj našteti materiali imajo različne barvne lestvice in kataloge barv in primerov, da je izbira dovolj velika še za tako zahtevnega kupca.

Pri izdelkih Žakelj so možnosti poljubnega kombiniranja tako materialov kot barv za določen izdelek neomejene saj je meja le vaša domišljija.

Več informacij o materialih za prevleke

Ogrodje, polnilo in mehanizmi sedežne garniture Žakelj

Nasmejana ženska s tablico na sedežni garnituriV podjetju Žakelj strmimo k vgrajevanju najboljših materialov in natančne ter dovršene izdelave izdelkov.

Vgrajujemo samo testirane materiale največ evropskega porekla. Posebej pozorni smo na kakovost in pravilno kombinacijo polnil, saj je jedro sedežne garniture med najbolj obremenjenimi zato morajo materiali imeti lastnosti, ki omogočajo dolgoročno vzdržljivost in uporabnost izdelka.

Kovinske mehanizme, ki jih vgrajujemo v naše izdelke (relax mehanizmi na mehanski ali električni pogon, mehanizmi za nagib naslona, mehanizmi za vzglavnike, itd) so izredno kakovostne zgradbe in izdelave, namenjeni so dolgoročni in pogosti uporabi in so proizvod priznanega nemškega proizvajalca, ki slovi po tradiciji in zanesljivosti.

V sedežne garniture z izvlečnim ležiščem in predalom pa vgrajujemo mehanizme slovenskih proizvajalcev.

Postopek izdelave sedežnih garnitur

Celotni postopek izdelave naših izdelkov poteka v sodobnih proizvodnih prostorih na Goropekah nad Žirmi.
Postopek nastajanja sedežne garniture zahteva veliko občutka za lepoto, poznavanje tehnoloških rešitev in spretne roke. Le dopolnjevanje vsega naštetega pripelje do končnega izdelka, ki s svojim izgledom, funkcionalnostjo in vzdržljivostjo navduši še tako zahtevnega uporabnika.

Dimenzijska prilagoditev sedežne

preberi več o postopku

Dobavni rok, dostava in montaža ter garancija

Kakšen je dobavni rok?

Dobavni rok sedežne garniture Žakelj Zavedamo se, da si vsak bodoči uporabnik našega oblazinjenega pohištva ob naročilu želi čim hitrejše dostave izdelka.
Zato se v našem podjetju trudimo upoštevati dogovorjene dobavne roke, kar pomeni, da izdelek kupcu v uporabo predamo v dogovorjenem dobavnem roku.
Povprečni dobavni rok je med 70 in 90 dni od potrditve naročila oziroma od trenutno podanega dobavnega roka. Trenutni dobavni rok je zaradi povečanega obsega naročil podaljšan na 90 do140 dni (odvisno od produkta).

Dostava

Dostava sedežne garniture Žakelj Za sedežne garniture iz programa Žakelj kupcem nudimo brezplačno dostavo kjerkoli po Sloveniji.

V tujini dostave nimamo, razen po dogovoru s stranko. Naročila iz tujine dobavljamo preko špediterjev.

Kako je z vnosom in montažo?

Vse večje kose oblazinjenega pohištva kot so sedežne garniture, počivalniki in postelje dostavimo do vašega stanovanjskega objekta. Ob doplačilu nudimo tudi vnos v bivalni prostor in montažo.

Kakšen je garancijski rok?

Garancijski rok sedežne garniture ŽakeljProgram sedežnih garnitur Žakelj ima 5-letno garancijo na konstrukcijo/ ogrodje sedežne garniture ter 2-letno garancijo na usnjene in izbrane tekstilne prevleke.

Garancija velja ob normalni uporabi pohištva.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu