Pravno obvestilo

Pohištvo Žakelj d.o.o. na svojih spletnih straneh z vso skrbnostjo zagotavlja točnost in ažurnost podatkov, ob tem pa ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi njihove netočnosti ali pomanjkljivosti.

Prav tako Pohištvo Žakelj d.o.o. in ostale pravne in fizične osebe, ki skrbijo za vsebino te spletne strani, ne prevzemajo nobene odgovornosti za posledice, ki bi jih povzročile te informacije, niti za posledice računalniških virusov, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Pohištvo Žakelj d.o.o. prav tako ni odgovoren za občasno nedelovanje strani.

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Pohištvo Žakelj d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.pohistvo-zakelj.si, so last Pohištvo Žakelj d.o.o. in se lahko uporabljajo zgolj v nekomercialne namene, ob tem pa se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Vsebine se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Pohištvo Žakelj d.o.o. si pridržuje tudi pravico do sprememb vsebin.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu