Val

Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.
Mehanizem počivalnika je lahko mehanski ali motorni. Ima tri pocizije sedeča, polležeča in ležeča. Za starejše osebe je priporočjiv motorni mehanizem.

Počivalnik Val izdelan iz svetle tkanine Počivalnik zaradi svojih dimenzij in ergonomskega sedeža predstavlja dobro izbiro predvsem za tiste, ki želijo optimalno podporo tako nog kot vratu in glave. Višina počivalnika je namreč 110cm. Počivalnik je vzmeten z kovinskimi vzmetmi, naslonjajo pa je ojačano z elastičnimi trakovi.

Počivalnik Val izdelan iz temno sive tkanine tkanine Počivalnik je zaradi svoje univerzalne oblike primeren zraven vsake sedežne garniture, tudi izdelava počivalnika je možna v vseh materilih in barvah.

Relax funkcija

Počivalnik ima vgrajeno relax funkcijo, ki je lahko mehanska ali motorna. Z relax funkcijo je udobje bistveno večje, saj si uporabnik prilagodi naklon glede na trenutno počutje. Počivalnik ima tri pozicije; sedeča, polležeča ali ležeča.

Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Za izdelek si lahko poljubno izberete material (usnje, tkanine ali mikrotkanine) v poljubni barvi. Prav tako lahko kombinirate različne materiale in barve kar pomeni, da je možnosti veliko.

Več o usnju
Več o tkaninah
Več o mikrotkaninah

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 
 

Pokličite nas

01 / 547 75 20 (Salon BTC)


04 / 517 05 50 (Proizvodnja Žiri)

Saloni Žakelj

Ljubljana BTC

Lesce

Maribor

Žiri

Prodajna mesta

Nova Oprema - Vipava

Baims - Novo mesto

Jomesa - Celje, Prebold

Banles Lokev

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu