Čistilo za mikrotkanine

Čistilo lahko naročite v naši spletni trgovini.


Microfibre Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare.
Microfibre Cleaner je tekoče čistilo z razpršilcem, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanje hrane, pijače in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Čistilo je narejeno na vodni osnovi.

Kopalna rokavica iz frotirja, je narejena iz čistega bombaža, ki zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena čiščenju suhe površinske umazanije ter suhih ostankov madežev na površini mikrovlaken. Čistilna krpa zelo lepo obnovi žametni izgled mikrovlaken in alkantare.

Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine. Poraba čistil je najbolj odvisna od stopnje umazanosti mikrovlaken. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Z rednim čiščenjem mikrovlaken in sprotnim odstranjevanjem madežev poskrbimo za željeno čistočo in visoko stopnjo higiene.
V kolikor mikrovlaken ne čistimo dovolj pogosto in redno, bodo maščobne kisline znoja, umešanega prahu in umazanije prodrle v mikrovlakna, kar poslabša izgled (površina posatne zaribana) in lahko povzroči velike poškodbe mikrovlaken. Ker so mikrovlakna sestavljena iz dveh med seboj zlepljenih plasti (nosilno platno spodaj in plast mikrovlaken zgoraj), obstaja zaradi neredne nege nevarnost ločevanja obeh plasti.

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 
 

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu