Kongo

drzno udobje...čas pustolovščin Sedežno garnituro Kongo odlikujejo ravne in elegantne linije. S svojim kompaktnim in masivnim videzom lepo zapolni večje bivalne prostore ter ponuja veliko prostora za pravilno, a hkrati udobno sedenje in brezskrbno poležavanje.

Njena posebnost je zanimivo oblikovan večnamenski tabure, ki našim nogam zagotovi kvaliteten počitek, knjigam in revijam pa z domiselno notranjo poličko dovolj priročnega prostora.

Širok ležalnik

V primeru, da je sestav z ležalnikom je zaradi širokega sedišča pri ležalniku idealno za razvajanje v dvoje. Izdela se lahko v poljubni velikosti, tako v širini kot v dolžini. Stranica, ki je v ležalniku pa je lahko poljubne dolžine ali pa je brez.


Šivi na sedišču

Sedišča sedežne garniture KONGO so prešita in točkovno povlečena notri. To naredi sedež bolj udoben, vizualno bolj bogat in dolgoročno je gubanje manjše.


Premičen tabure s polico

Tabure s polico je idealen, saj v spodnjo polico lahko odložimo daljince, časopise ali celo pijačo. Ker ga lahko prestavljamo po prostoru ga lahko uporabimo kot dodatno sedišče ali kot podaljšek za noge, ko sedimo na sedežni.


Noge

Noge so sestavljene dvoslojno - spodnji del masiven, zgornji del kovinski efekt. Kombinacija obeh naredi nogo bolj moderno, a hkrati je zaradi masivnega lesa tudi bolj naravna. Barva lesa je lahko v barvi bukve, wenge, oreha, hrasta ali drugačne barve.


Sedežna garnitura v velikosti in postavitvi za vaš prostor


IZBERITE SVOJO

VELIKOST IN POSTAVITEV

Izbira sestava in postavitve sedežne garniture

Vsak model sedežne garniture ima določen izbor elementov katere lahko poljubno sestavimo v željen sestav. Tako so možne postavitve samostojnih elementov kot tudi kotnih in postavitev v obliki U.

Dimenzije elementov se prilagodi glede na vaš razpoložljiv prostor.

Na spodnji povezavi si lahko v PDF datoteki ogledate standardne elemente sedežne Kongo.

Elementi sedežne garniture Kongo (PDF)

Dimenzijska prilagoditev elementov

Ko iz standardnih elementov sestavite željeno postavitev in je velikost prevelika ali premajhna se lahko določen element izdela krajši ali daljši, tako da lahko do cm zapolnite vaš prostor.

Prav tako so možne tudi dimenzijske spremembe drugih velikosti izbranega modela (globina sedeža, višina sedeža)

Imate stene nepravilnih oblik

V kolikor imate steno pod kotom ali ovalne oblike se sedežno garnituro lahko izdela po obliki vaših sten.

V tem primeru je potrebna natančna izmera oblike stene.

Več o sedežnih garniturah po obliki in meri prostora. Več o izmeri in svetovanju na domu.

Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Vsak izbran model sedežne garniture, se lahko izdela v različnih kakovostnih razredih USNJA, MIKROTKANIN ali TKANIN. Na voljo je široka paleta barv in vzorcev za vse okuse.

Ostali izdelki - Sedežne garniture

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z nami

Prijava na mesečne novice in ugodnosti


Preberite novice ali novosti v razvoju izdelkov

       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu